3 oktober 2022

Iedereen een eerlijk pensioen?

Boomers, millennials & generatie Z: iedereen een eerlijk pensioen?

Graag nodigt Netspar u uit voor de conferentie ‘Boomers, millennials & generatie Z: iedereen een eerlijk pensioen?’ op 31 oktober 2022, van 14.30 uur tot 17.30 uur.

Inkomen voor later raakt ons allemaal. Kunnen pensioenen geïndexeerd worden? En is de voorgestelde grootse hervorming van het Nederlandse pensioenstelsel wel jongerenproof? Hoe denken jonge en oude generaties over pensioen? Tijdens deze middag gaan we in gesprek met wetenschappers, jongeren en ouderen.

Wim van de Donk (rector magnificus Tilburg University) opent de middag. Aansluitend is er een gesprek met Minister Carola Schouten voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen. Dagvoorzitter is Tom Jessen.

Er zijn 3 rondes. Sprekers trappen kort af, gevolgd door een paneldiscussie  (KBO-Brabant heeft zitting in dit panel). Aan het einde van iedere ronde is er ruimte voor vragen uit de zaal.

Locatie
Tilburg University
Cobbenhagen gebouw, aula
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg

U kunt zich hier aanmelden. Klik daar op de knop registreren.

Wat is Netspar?
Netspar wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan het opbouwen en delen van wetenschappelijke kennis op het gebied van pensioenen en oudedagsvoorziening. Klik hier voor de website.