27 augustus 2024

Ontmoet Senioren Netwerk Nederland op Beleef!

De bekende 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht heet voortaan Beleef! De beurs viert dit jaar haar dertigjarig jubileum en wordt gehouden van 10 tot en met 14 september 2024. Ook Senioren Netwerk Nederland is aanwezig op Beleef! Kom gerust langs voor een praatje en informatie!

Senioren Netwerk Nederland – waarin Senioren Brabant-Zeeland participeert – staat niet alleen met een stand op de beurs Beleef, maar verzorgt ook dagelijks een informatieve podiumpresentatie. Het motto van het Beleef-evenement is ‘Later is nu’. In deze nieuwe opzet ontdekt u themapaviljoens als ‘Culinair plein’, ‘Woontoekomst’, ‘Vitaliteitsplein’, ‘Geld & Recht’, ‘Reisarena’, ‘Creatief Atelier’ en ‘Tech-hub’.

Woontoekomst

Senioren Netwerk Nederland verzorgt presentaties op het podium van het themapaviljoen ‘Woontoekomst’ in hal 8. Op dinsdag 10 september vertelt Ingeborg Korte van KBO Flevoland over ‘Vrijwilligerswerk: geef en krijg!’. Op zaterdag 14 september houdt fysiotherapeut Maurice van Gelder van Senioren Brabant-Zeeland de presentatie ‘Vallen? Ik niet!’. Op de tussenliggende dagen – woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 september – kunt u op het podium van het themapaviljoen ‘Woontoekomst’ alles te weten komen over het project ‘Senioren zelf aan zet’. Projectleider Corrie van Brenk, Els van Daal (procesbegeleider Brabant) en Freya Pijnenborg (procesbegeleider Limburg) informeren u over het belang van ‘Senioren zelf aan zet, praat vandaag over morgen’.

Tickets met korting

In hal 8 vindt u ook de stand van Senioren Netwerk Nederland. Het standnummer is 08.C10. Kom gezellig langs voor een praatje of voor informatie. Koop vooraf online uw tickets en voer de actiecode ONS30B in. U betaalt dan slechts €15,- per ticket (plus € 1,- administratiekosten). Deze actie is geldig tot 10 september voor maximaal vier tickets. Ga naar www.beleefevent.nl/tickets.