7 juli 2022

Fashionshow KBO Eindhoven

6 Juli 2022 14.00 – 17.30 uur Parktheater Elzentlaan 50 Eindhoven

In het kader van het Win-Win-project van KBO-Brabant werd op woensdag 6 juli de show Natuurschoon op de catwalk georganiseerd, door KBO-Kring Eindhoven samen met studenten van het Summa college, Manifestations en modekunstenaar Agnes van Dijk. Agnes heeft alle creaties gemaakt die in deze modeshow getoond werden. Het zijn heel bijzondere creaties, samengesteld uit verschillende materialen uit de natuur, zoals mandarijnenschil, mosselschelpen en koolbladeren, daarom de titel Natuurschoon op de Catwalk.

Studenten van Summa College: ‘Wij vinden het belangrijk om mee te werken aan de verbinding tussen de generaties. Wij doen dat als stagiaires bij KBO-activiteiten voor en door ouderen. Wij ronden onze stage af door mee te werken aan dit project, waar iedereen welkom is en waar jong en oud tot hun recht komen.’

Agnes van Dijk is als modekunstenaar verbonden aan Manifestations, het grootste Art Tech Fun festival tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Manifestations wil de kunst bij de mensen zelf brengen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij exposities bezoeken.

Het werd een afwisselend showprogramma met mode, muziek, heerlijke hapjes en drankjes!

Het Eindhovens Dagblad was aanwezig en deed verslag. Lees het artikel hier.