18 mei 2021

Start: Op reis met de Stijlprijs

De provincie Noord-Brabant stimuleert nieuwe en originele woonprojecten van inwoners, woningcorporaties en zorginstellingen in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens. Een thuis voor iedereen!

De Brabantse Stijlprijs 2021 zet bijzondere woon-initiatieven in de spotlights. Een plek in Brabant waar een droom werkelijkheid wordt of is geworden. Waar extra aandacht zorgt voor een echt thuis. Er zijn 30 inzendingen die meedingen naar de Stijlprijs.

Gedeputeerde en juryvoorzitter van de Stijlprijs 2021, Erik Ronnes, geeft nu het startsein voor ‘Op reis met de Stijlprijs’! De route loopt van west naar oost en bestaat uit 13 etappes. In elke etappe komen telkens twee tot drie projecten aan bod. Dinsdagmiddag 18 mei start de 1e etappe in Bergen op Zoom en eind juni is de finish in Overloon.

Klik hier voor Etappe 1.

Klik hier voor een kaart met impressies van alle 30 inzendingen.

 

Ook nieuwsbrief Ons Actueel ontvangen?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws dat wij publiceren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief Ons Actueel, die tweewekelijks verschijnt. Klik hier om u aan te melden.