14 juni 2024

Trotse Kameraden: kunst van gelukkig ouder worden

In de voorstelling Trotse Kameraden spelen ouderen onder leiding van professionele regisseurs vier korte toneelstukken. Ze delen hun levensverhalen, ervaringen en levenslessen met het publiek.

Op 7 juli staat in het Parktheater in Eindhoven de voorstelling Trotse Kameraden: de kunst van gelukkig ouder worden op de planken. Bij Trotse Kameraden spelen ouderen vier korte theatervoorstellingen. Drie groepen zijn ouderen die wonen bij ouderenzorgorganisatie Vitalis. Sommige deelnemers zijn sterren van vroeger die nog één keer op het podium willen stralen, anderen maken voor het eerst theater.

Levensverhalen

De deelnemers delen tijdens de voorstelling hun levensverhalen, ervaringen en wijze levenslessen met het publiek. Zo zetten ze de toeschouwers aan het denken over hoe zij zelf vorm kunnen geven aan de kunst van het gelukkig ouder worden. De vier korte voorstellingen zijn getiteld Kleine dingen, Medisch Centrum Engelsbergen, Glimlachen om wie en wat je bent en Verliefd op het leven.

Tickets bestellen

De vierdelige voorstelling wordt gespeeld op zondag 7 juli van 14.00 tot 15.40 uur in het Parktheater in Eindhoven. De entree bedraagt slechts 10 euro, mede mogelijk gemaakt door steun van het Lang Leve Kunst Fonds. Kaarten bestellen kan via de link hieronder.

Klik hier voor meer informatie en tickets bestellen